Over ons

Pantarijn Rhenen
Pantarijn Rhenen is een kleine, gezellige en veilige school met zo’n 275 leerlingen. Pantarijn Rhenen blinkt uit in het verhogen van het niveau van leerlingen. In de onderbouw werkt de locatie met dakpanklassen : kaderkans (BK-klassen) mavokans (KM-klassen) en havokans (MH-klassen). Op Pantarijn Rhenen kunnen leerlingen een kader of mavo (TL) maak ook GL-diploma halen. Een diploma basis kan per schooljaar 2024-2025.
Naast niveauontwikkeling is er ruimte voor praktisch talent in de MVI-klas (Media, Vormgeving en ICT), de Sportklas en binnen de vier profielen (MVI, DP, EO en ZW). De school biedt een ruim aanbod keuzevakken, zodat elk talent aan bod komt. In de onderbouw is 3 uur projectonderwijs ingevoerd. Hierdoor werken we ook aan vaardigheden die in de andere lessen niet goed uit de verf kunnen komen. 
Bij Pantarijn Rhenen werken ongeveer 40 collega’s. Het team is hecht waarbij collegialiteit centraal staat. We vinden het belangrijk dat we ons onderwijs vormgeven volgens het principe ‘belonen waar het kan en begrenzen waar het moet’. De school heeft daarmee een vriendelijk karakter. Het team bestaat uit een gezonde mix van ervaren collega’s en starters.
Welkom in de toekomst is zichtbaar en voelbaar. Zo werken we met een goed moderne ICT-omgeving en bezitten we 2 innovatielabs.