Over ons

Pamba Textielreiniging is een kleinschalig familiebedrijf in Amsterdam dat al meer dan 50 jaar bestaat. Wij zijn met onze stomerij en wasserij een professioneel, energiek en servicegericht bedrijf. Met ca. 10 medewerkers van diverse nationaliteiten vormen wij een hecht team. Samen staan wij borg voor kwaliteit, flexibiliteit en aandacht voor onze klanten.

Vanuit onze centrale produktie aan de Veemarkt te Amsterdam (Oost/Zeeburg) bedienen wij voornamelijk de zakelijke markt, waaronder diverse tophotels. Wij reinigen vooral personeels- en gastenwas van hotels, verder koks- en bedrijfskleding van culturele instellingen en horeca-ondernemingen en daarnaast ook particuliere kleding, Binnen Pamba werken wij met moderne apparatuur en hechten wj veel belang aan veilige werkomstandigheden en minimale belasting van het milieu.

Het is schoon werk, dat netjes en precies verricht moet worden. Wij hebben aantrekkelijke werktijden, van ca. 09:30 uur tot ca. 16:30 uur, en zaterdags van ca. 09:30 tot ca. 14:30 uur. Wij bieden een marktconform salaris en overige arbeidsvoorwaarden.Bij Pamba Textielreiniging bv zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: