Over ons

De Botter is een openbare school gevestigd in de wijk Drievliet in Ridderkerk. Het gebouw biedt vele mogelijkheden en biedt daardoor ruimte voor meerdere partijen. Naast groep 1 t/m 8 zijn ook Stichting Bram, Yes!kinderopvang en Victor de Verkenner in het gebouw gehuisvest.

Het motto van onze school is ‘samen jezelf zijn’. Vanuit dit motto zijn de volgende kernwaarden bij ons op school van toepassing en richten we ons onderwijs in volgens deze kernwaarden: 

Samen: samen betekent voor de Botter dat de kinderen van en met elkaar leren, in optimale samenwerking tussen de leerling, de ouders/verzorgers en de school.

Aandacht: aandacht betekent voor de Botter dat ieder kind zich ontwikkelt op zijn of haar niveau en tempo. Wij organiseren ons onderwijs zodanig dat hier aandacht en ruimte voor is.

Kind mag zichtzelf zijn: ieder kind heeft zijn eigen talent en ieder kind heeft zijn eigen ontwikkelpunten. Wij willen ieder kind tot zijn recht laten komen.

Gericht op de toekomst: onze kinderen zijn de volwassenen van de toekomst. Wij leren de kinderen vaardigheden die hen voorbereiden op deze toekomst.

Twee lokaties:
Voorn 9, 2986 JA Ridderkerk
Voorn 11, 2986 JA Ridderkerk

Meer informatie vindt u op onze website www.debotter.nl en www.ozhw.nl of u kunt bellen met ons secretariaat 0180-426731.

Bij OZHW Basisschool Botter is de volgende vacature beschikbaar: