Waarom onze organisatie

Afwisselend en dankbaar werk
In ons groeiende bedrijf krijg jij de ruimte om je te ontwikkelen
Fijne werksfeer

Wij bieden

Een salaris en arbeidsvoorwaarden zoals beschreven in de cao Particuliere Beveiliging
Reiskostenvergoeding
Onregelmatigheidstoeslagen

Onze recruiter

Sophie van den Broek

Over ons

OV Zorg & Veiligheid ondersteunt organisaties op het gebied van sociaal maatschappelijk werk en geestelijke gezondheidszorg.

OV Zorg & Veiligheid bestaat ruim 10 jaar en we werken voor zowel grote als kleinere organisaties. Als geen ander weten wij hoe de zorg in elkaar steekt en hebben wij voor veel uitdagingen van organisaties een passende oplossing.  Onze oplossingen zijn het resultaat van een innige samenwerking tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Deze innige samenwerking is alleen mogelijk met de juiste mensen. Onze mensen zijn teamspelers met een groot inlevingsvermogen, doorzettingsvermogen, zelfbeheersing. Ze zijn communicatief, assertief en kunnen goed tegen stress. Om ons team te versterken zijn wij altijd opzoek naar mensen die zich in deze competenties kunnen vinden en zich er verder in willen ontwikkelen



Onze waarden

Respect
Respect geven en respect krijgen. Dit betekent voor ons o.a.: 1. Een ander z'n zegje laten doen, maar ook zelf gehoord worden 2. Aandacht voor wat er gezegd wordt 3. Medeleven tonen en krijgen
Ik werk 10 jaar met heel veel plezier bij OVZV. Het doet me goed wanneer iemand bij ons eindelijk rust kan vinden. Mijn zorghart gaat sneller kloppen als ik zie dat bewoners weer eens lachen en niet meer de hele dag gefocust zijn op hun verslaving.
Sjoerd de Jong medewerker zorg en veiligheid

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteren kan bij ons makkelijk en snel via het online sollicitatie formulier. Je vult deze in en wij nemen telefonisch of per mail contact met je op voor de volgende stap.
Telefonische screening
We bellen je op voor een gesprekje