Over ons

Werken bij Team Opti-flor:
Medewerkers maken Opti-flor. We gaan er samen voor, lopen een tandje harder als het werk even niet af komt.
Trots zijn wij op die cultuur: een Westlands bedrijf waar het af en toe aanpakken is en waar je vooral voelt dat er naar je omgekeken wordt. Er is waardering voor wat jij doet en wat jij kunt. Naar elkaar toe zijn we open en eerlijk en zeggen we waar het op staat.

Waar staat Opti-flor als werkgever voor:

  • Elke dag werken en bouwen aan kwaliteit;
  • Nuchter, ambitieus, hard werken en fun;
  • We luisteren naar elkaar en zeggen waar het op staat;
  • Trots op onze collega’s, op elkaar. 

De achtergrond

Onze achtergrond is die droom iets echt bijzonder te creëren: dat vinden wij leuk.
Ons bedrijf heeft zich elk jaar verder ontwikkeld omdat we met al onze medewerkers de vraag beantwoorden: wat wil jij doen, wat vindt jij leuk? En merk je dat wij je waarderen? Met z’n allen elke dag verder bouwen aan een succesvol consumentenmerk stimuleert. Zeker omdat we bij Opti-flor de rol van iedereen in dat team waarderen.
Daar zijn we ook een echt familiebedrijf voor. Nuchter, maar ook ambitieus. Hard werkend maar ook tijd voor fun, binnen en buiten het werk. En we laten niet alleen onze orchideeën groeien, ook onze mensen. Jij bepaalt wat je kunt worden binnen ons bedrijf!

Met duizenden soorten is de orchidee één van de grootste plantenfamilies op aarde. De vele variaties van de orchidee inspireren ons continu om nieuwe facetten van die schoonheid te ontdekken.

Opti-flor is geboren uit de droom om iets echt bijzonder te creëren, vooral anders dan anders.
Wij creëren unieke orchideeën collecties van onovertroffen 5-star kwaliteit. Dit doen we elke dag beter en herkenbaar anders, zodat consumenten genieten van de meest bijzondere orchideeën, thuis of op het werk.

Bij Opti-flor maakt de menselijke factor het verschil.

Met ruim 300 medewerkers werkzaam op 7 locaties en een geplande uitbreiding hebben we ook de schaalgrootte om impact te creeeren. Vakmanschap is geen tak voor machines of computers, daarom investeren we vooral in mensen. Het zijn onze mensen die die het verschil maken. Met z’n allen bouwen we elke dag verder aan een succesvol consumentenmerk. Medewerkers met passie voor een natuurproduct met grote betrokkenheid bij het familiebedrijf dat Opti-flor is. Elk met hun talenten en ambities, die ze in een groeiend bedrijf kunnen ontwikkelen en realiseren. In een eerlijke en transparante samenwerking met de keten verbazen wij consumenten iedere dag opnieuw. Met elkaar maken we leven en geven mooier!