Over ons

Op OBS West kunnen kinderen in een veilige omgeving worden wie ze zijn. We geven hen de vaardigheden mee die ze nodig hebben in de maatschappij. Dit doen we op een manier waarbij we onze leerlingen helpen zich te ontwikkelen tot eigenaar van hun eigen werk en handelen. Werken binnen OBS West, betekent werken in een gedreven team en werken met veel energie, humor en betrokkenheid. We zijn kritisch en vooruitstrevend omdat we onze kinderen de beste leermiddelen en methoden willen bieden die er zijn. Zo hebben we onder andere de klas voor de toekomst, de legostudio en onze schooltuin. Ook maken we gebruik van verschillende theoretische stromingen, zoals 21ste eeuws leren en coöperatief leren. Kinderen leren met elkaar en van elkaar, ieder met zijn eigen talent. We staan voor vertrouwen en voelen ons vanuit vakmanschap en liefde voor het kind, samen met ouders, verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kinderen en hun talenten.
OBS West is 150 jaar geleden opgericht. De school bestaat uit twee locaties, een onder- en bovenbouw locatie. Momenteel telt de school 621 leerlingen, bestaande uit 23 groepen, 38 leerkrachten, 2 IB-ers en 2 stafleden. www.obswest.nl

Obs West is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de VO school het EYE College biedt obs West een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.

Bij obs West is de volgende vacature beschikbaar: