Over ons

Wie zijn wij?
De Graaf Floris is de school voor openbaar basisonderwijs in het pittoreske Loenen aan de Vecht. De leerlingen komen ook uit Loenen, Nieuwersluis, Loenersloot en Vreeland. 
Als openbare basisschool leren we kinderen om respect te hebben voor anderen. We willen een school zijn waar kinderen zich veilig voelen en met plezier naar toe gaan. Wij zijn een Vreedzame School waar we een stevige basis leggen voor het functioneren in het vervolgonderwijs en in de samenleving. We vinden openheid belangrijk, en dus ook het meedenken en meedoen van ouders. We werken hier samen.

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS Graaf Floris zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: