Over ons

De Zuidwend
Op de Zuidwend werken wij in een goede sfeer en met de juiste zorg en begeleiding naar optimale resultaten. Wij bieden kinderen een moderne en uitdagende leeromgeving. Wij werken toekomstgericht en creativiteit heeft een belangrijke plek in binnen ons aanbod.
Elk kind is uniek. Daarom werken wij vanuit de onderwijsbehoeften van het kind. Wij houden  rekening met de eigenheid van de kinderen, hun verschillen in ontwikkelingen, talenten, interesses en motivaties. Het bieden van een  veilige en geborgen omgeving stelt kinderen in staat zich optimaal te ontwikkelen. 

De Zuidwend is een openbare school gelegen in de Zuidbuurt van Eemnes, in de wijk "Het Vierkante Bosje". De school maakt onderdeel uit van de Clusterschool en deelt het gebouw met een andere school, GGD, peuterspeelzaal en kinderopvang. Op dit moment heeft de school 210 leerlingen verdeeld over 9 groepen. 

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS de Zuidwend is de volgende vacature beschikbaar: