Over ons

Openbare basisschool De Tweemaster is een ontmoetingsplaats voor tal van achtergronden, culturen en opvattingen. Respect, diversiteit en de wil om van en met elkaar te leren en leven staan voorop. Ieder kind is welkom!
 
Op de Tweemaster staat het welbevinden van elk kind centraal. We willen ruimte geven aan de talenten en passies van onze leerlingen, terwijl zij zich veilig en gekend voelen. We zorgen voor een heldere structuur met duidelijke regels en afspraken. Onderwijs is een goede én leuke voorbereiding op het leven van later. Alle kinderen leren bij ons de vaardigheden waarmee zij zelfstandig, verantwoordelijk en met beide benen in de samenleving kunnen staan. Dit doen we met veel aandacht voor sociaal-emotionele ontwikkeling, het aanleren van kennis en vaardigheden en de sportieve en creatieve ontwikkeling.
 
Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar eigen manier. Talenten in alle ruimte ontwikkelen, dát is het doel van onze betrokken leerkrachten. Ons team breiden we graag uit met evenzo betrokken en enthousiaste collega’s. Ben jij een onderwijsprofessional in denken en doen? Reageer dan op onze vacature!