Over ons

OBS de Triangel
De Triangel is een openbare basisschool met 230 kinderen en drie kleutergroepen. Het team bestaat uit zeer betrokken, gemotiveerde, collegiale professionals. Elke bouw werkt als een professioneel, collegiaal team samen. Er is een goede leerling- en leerkrachtondersteuning. We hebben vakleerkrachten voor gym, muziekonderwijs en handvaardigheid.
Onze missie: 'De kunst van het leren en leren van kunst'
Wij vinden dat kinderen zich zowel cognitief als creatief moeten kunnen ontwikkelen. Naast kennis en vaardigheden willen wij kinderen ook waardering voor kunst en cultuur bijbrengen. Daarom stimuleren wij kinderen in hun creativiteit.

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS de Triangel is de volgende vacature beschikbaar: