Over ons

 "Op de Rozemarn reizen de leerlingen vol (zelf-)vertrouwen naar de toekomst. We staan voor Burgerschap, Persoonlijke ontwikkeling, Samenwerking en Veiligheid”   

Actief burgerschap is de rode draad in ons onderwijs. De leerlingen zijn eigenaar van hun leerproces. Ze leren verantwoordelijkheid te nemen voor hun ontwikkeling. Ze leren onderzoekend en kritisch te denken, van en met elkaar te leren, elke dag een stapje beter te worden, leerrijke uitdagingen aan te gaan, kansen te pakken, talenten te ontdekken en zich steeds verder te ontwikkelen.  Met behulp van coo¨peratieve werkvormen en betekenisvolle situaties leren de leerlingen effectief samen te werken, afspraken te maken, zich daar aan te houden, hulp te bieden en te accepteren. Tevens leren ze van en met elkaar om de volgende stap te nemen in hun leerproces.  Leren en ontwikkelen doe je optimaal in een veilige omgeving. We gaan in een ontspannen sfeer met elkaar om en ondersteunen elkaar daar waar nodig is. Door naar elkaar te luisteren bevorderen we een open communicatie. We zijn bereid om met de onderlinge verschillen om te gaan en accepteren elkaars meningen en mogelijkheden. 

De Rozemarn is een openbare school. Dat betekent dat wij openstaan voor alle kinderen, ongeacht hun achtergrond of de maatschappelijke positie van hun ouders. De school heeft een positieve waardering van de onderwijsinspectie.  De school heeft een hecht en enthousiast team; samen met leerlingen en ouders willen wij bouwen aan de toekomst van onze leerlingen.

Bij OBS De Rozemarn is de volgende vacature beschikbaar: