Over ons

De Linde is een kleine school in Nieuw-Loosdrecht met ongeveer 145 leerlingen, verdeeld over vijf groepen.Op dit moment zijn we druk bezig met de ontwikkeling richting een integraal kindcentrum (IKC) en ontwerpen daarvoor een nieuw gebouw. De leerkrachten kennen alle kinderen en de kinderen kennen elkaar. Ook de meeste ouders kennen de kinderen. Je komt elkaar immers makkelijk tegen in de school en op het plein. Door onze kleinschaligheid zijn we geen leerfabriek en zijn de lijnen tussen de teamleden, ouders en leiding kort. Er vindt een nauwe samenwerking met De Sterrenwachter plaats  waarmee we in augustus 2024 een IKC gaan vormen. 

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS de Linde is de volgende vacature beschikbaar: