Over ons

Kiezen voor De Kranepoort is een keuze voor een hartelijke en eigentijdse openbare basisschool met volop persoonlijke aandacht voor het kind. Wij werken vanuit een kleinschalige organisatie met een team  van evenwichtige professionals met hart voor de leerlingen én de school.

Op De Kranenpoort kijken we goed naar uw kind om, hebben we stimulerende aandacht voor de talenten van uw kind en beschikken we over een deskundige zorgcoördinator die de leerlingen niet alleen goed kent, maar ook voor een de juiste begeleiding zorgt in situaties waarin kind en ouders een steuntje in de rug nodig hebben.
Trots zijn wij ook op ons bijzonder toekomstgerichte onderwijsconcept IPC (International Primary Curriculum) én EDI (Expliciete Directe Instructie). Met EDI bieden we de basisvakken zoals rekenen, taal, begrijpend lezen en technisch lezen op een gedegen wijze aan. IPC benutten we voor de overige vakken. Hierbij worden kinderen uitgenodigd om te onderzoeken met de focus op het behalen van doelen. 21e-eeuwse vaardigheden komen hier volop aan bod.
Extra prettig aan onze moderne en goed onderhouden school met uitnodigend speelplein én een autoluwe omgeving is de ligging ervan: aan de rand van de fraaie polders van de Krimpenerwaard met het zwembad van Gouderak in de achtertuin.

Bij Obs De Kranepoort is de volgende vacature beschikbaar: