Over ons

Op de Curtevenneschool geven we kwalitatief goed onderwijs. Ons onderwijs is boeiend, uitdagend en toekomstgericht. Samen leren met en van elkaar staat centraal. De Curtevenneschool is een goede school met een fijn klimaat voor leerlingen, ouders en leerkrachten. We zijn een middelgrote school met 200 leerlingen in Kortenhoef. Constant in  ontwikkeling zijn om steeds beter te worden staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team werkt bevlogen samen en jij hebt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. 

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS Curtevenne is de volgende vacature beschikbaar: