Over ons

De Comeniusschool is een openbare basisschool. Wij bieden een veilig en positief schoolklimaat waar alle kinderen met veel plezier kunnen leren en spelen.
Wij bieden een mooie werkplek binnen een open en gezellig team. Wij proberen zoveel mogelijk uit te gaan van ieders kwaliteiten en de taken op basis daarvan te verdelen. Er zijn volop ontwikkel- en groeimogelijkheden.

Op de Comeniusschool streven we naar onderwijs op maat en denken we in mogelijkheden. We maken steeds meer stappen naar kindgericht onderwijs en willen we kinderen vooral leren eigen keuzes te maken en hun persoonlijkheid verder te ontwikkelen.

Talent Primair
Talent Primair is een professionele onderwijsorganisatie met basisscholen in Gooi en Vechtstreek die op betrokken wijze talenten ontwikkelt voor een betere wereld. Wij ontwikkelen talent met uitdagend onderwijs en stimuleren een actief lerende houding. Talent Primair geeft alle medewerkers ruimte en vertrouwen en zet ieder kind centraal.

De meeste scholen binnen onze stichting zijn openbare basisscholen. Daarnaast hebben we vijf Montessorischolen, een Daltonschool en twee Jenaplanscholen. Met meer dan 500 medewerkers verzorgen wij op 25 locaties in Gooi en Vechtstreek uitdagend basisonderwijs aan circa 5000 leerlingen.

Wij doen dit samen, met enthousiasme en verantwoordelijkheid!

Bij OBS Comenius is de volgende vacature beschikbaar: