Wij bieden

Vaste eindejaarsuitkering van 5,1%, Flexibele eindejaarsuitkering tot max. 4,5%
Hybride werken, zowel thuis als op kantoor én thuiswerkplek budget via Coolblue van € 850
Mogelijkheid voor het volgen van opleidingen aan Nyenrode, deelname aan lunchsessies

Onze recruiter

Over ons

Nyenrode is een kleinschalige particuliere universiteit, in 1946 opgericht door en voor het bedrijfsleven, met een internationale oriëntatie. We bieden Degree en Executive Education opleidingen aan en doen onderzoek in uiteenlopende richtingen. De komende jaren ligt onze strategische focus op het realiseren van maatschappelijke impact, het vormgeven van transformatief onderwijs en het verder versterken van ons academisch fundament. Onze purpose ‘Serving society by shaping responsible leaders’ vormt hiervoor de basis.

Een centrale rol in alles wat we doen spelen onze kernwaarden Leadership, Entrepreneurship en Stewardship. Herken jij je in deze kernwaarden?

Werken bij Nyenrode betekent werken op een bosrijk 13e-eeuws landgoed met kasteel in Breukelen. Daarnaast hebben wij een vestiging aan de Keizersgracht in het historische centrum van Amsterdam en in het WTC in Den Haag.

Doordat we een kleinschalige universiteit zijn, is er veel persoonlijke aandacht voor elkaar. Niet alleen voor onze studenten en deelnemers, maar ook voor onze collega’s. Omdat wij resultaatgericht werken en life long learning erg belangrijk vinden, is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Onze medewerkers onderscheiden zich door hun flexibiliteit en veerkracht. Ze hebben veel passie voor hun vak en voor de organisatie. Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan onze vacatures.