Waarom onze organisatie

Dorps bedrijf met een groot internationaal karakter
Werken mét en vóór elkaar.
Verkoop en service vanuit Loosbroek, productie en ontwikkeling vanuit Zwitserland.

Wij bieden

Bijdrage voor een eigen invulling aan pensioen (bij vast contract)
23 vakantiedagen per jaar (bij een fulltime dienstverband)
Voldoende parkeergelegenheid rondom het pand

Onze recruiter

Danny van Asperen I Recruiter
Danny van Asperen

Over ons

Sinds 2005 heeft Nuovo bewezen een betrouwbare partner te zijn voor codeer oplossingen voor eieren. Door een constante focus te houden op de behoeftes uit de markt, realiseert Nuovo continu innovatieve projecten om mooie logo’s en data op eieren te printen. Ook bieden zij technische training aan (zowel in huis als op locatie). Daarnaast voorziet Nuovo in een helpdesk voor software en hardware ondersteuning, een snelle levering van onderdelen en verbruiksmaterialen en in veel gevallen ook lokale technische ondersteuning.

Nuovo is gespecialiseerd in print- en stempelsystemen voor eieren. De afgelopen jaren exporteerden ze naar meer dan 70 landen in de wereld. Het internationale verkoop- en service kantoor is gevestigd in Loosbroek en de productie van de apparatuur vindt plaats in Zwitserland. Wereldwijd wordt Nuovo ondersteund door een groot netwerk van technische en commerciële agenten. Ondanks het internationale aspect heeft Nuovo met ca. 15 medewerkers haar informele en gemoedelijke karakter niet verloren.

De ei-codeersystemen van Nuovo worden met name geïnstalleerd op diverse merken en typen eiersorteer- en inpakmachines van veelal Nederlandse makelaardij (>90%). Doordat er veel verschillende machines op de markt zijn waarop de ei-codeersystemen geïnstalleerd kunnen worden, blijft het continu een uitdaging om de ei-codeersystemen technisch te verbeteren en passend te maken op nieuwe machines. Om een indruk te krijgen van de verschillende soorten mogelijke installaties, zie hier een drietal voorbeelden.



Onze waarden

Gelijkwaardigheid
.
Respect
.
Informeel
.
Samen
.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jouw sollicitatie komt bij XLIX Recruitment binnen
Telefonische screening
Bij een geschikt CV wordt er eerst telefonisch contact met je opgenomen of je krijgt helaas een mail met een afwijzing
Eerste interview
Daarna word je voorgesteld aan de opdrachtgever, waar je ook rechtsreeks in loondienst komt, en daar vindt ook het kennismakingsgesprek plaats.
Aanbod
Bij één of meerdere positieve gesprekken doet de opdrachtgever jou een contractvoorstel
Aangenomen
Beide een krabbel eronder en je bent aangenomen ;-)
Proeftijd
Een maand proeftijd is vaak standaard
Ten slotte
Gefeliciteerd met je nieuwe baan!