Over ons

Wij zijn NPS Driven. Een bedrijf dat zich bezighoudt met alle aspecten van powertrains. Met onze innovatieve kijk op bestaande producten en de uitdagingen in de markt blijven we onszelf continu verbeteren en helpen we onze klanten om het beste uit hun powertrains te halen.

 

Als echte vakidioten verkopen we niet alleen dieselmotoren, generatoren, nabehandelingssystemen en monitoringssoftware,  maar kennen we ook de geschiedenis, engineering en techniek achter elk onderdeel van de powertrain. Die kennis delen we graag met onze klanten, zodat we samen tot de mooiste oplossingen kunnen komen. Het resultaat? Kracht, en controle, wereldwijd.

 

De missie van NPS Driven bestaat uit het selecteren en leveren van de beste powertrain en/of scheepsgenerator voor iedere specifieke toepassing. Daarbij streven wij naar eenvoud en betrouwbaarheid, samen met een nazorg die continuïteit en lage onderhoudskosten garandeert.

Stabiliteit, innovatieve oplossingen en controls zijn de basiscomponenten van onze productenportefeuille, die gericht is op succesvolle integratie.

NPS Driven hecht veel waarde aan langdurige relaties, gebaseerd op diepgaande kennis, ervaring en inzet van al haar medewerkers op het gebied van (marine) dieselmotoren en Zenoro generatorsets. Wij streven er tevens naar onze (potentiële) klanten grondig te informeren over toekomstige wetgeving op het gebied van emissies die bepalend zijn voor technische oplossingen op de korte en lange termijn.