Over ons

NPS Diesel is te typeren als een vooruitstrevende en dynamische organisatie met een informele werksfeer en een no-nonsense mentaliteit. Naast onze hoofdvestiging in Ravenstein hebben we nog twee vestigingen in Frankrijk.

Als nieuwe collega maak je onderdeel uit van een jong, dynamisch en ondernemend team. Servicegerichtheid staat altijd centraal. Het streven is de klant een goede totaaloplossing te bieden, ook als dit betekent dat we nieuwe producten moeten ontwikkelen. Daar ligt onze kracht. Wij vertrouwen op onze medewerkers en geven iedereen (binnen zijn eigen functiekaders) verantwoordelijkheid en vrijheid om zijn functie uit te oefenen. Andersom verwachten wij ook dat medewerkers zelf verantwoordelijkheid nemen en de functie uitvoeren met een gezonde dosis verstand en altijd handelen in het belang van NPS Diesel.

NPS Diesel importeert en levert John Deere, DAF, Doosan en Nanni motoren voor klant specifieke toepassingen in de industrie en scheepvaart. Daarnaast ontwikkelt en bouwt NPS Diesel Zenoro premium generatoren voor superjachten. Voor het op afstand monitoren van deze toepassingen ontwikkelen wij op maat M2M (machine-to-machine) systemen. Ook het milieu laat ons niet ongemoeid. We leveren uitlaatgasnabehandelingssystemen onder de naam Xeamos

Bij NPS Diesel zijn de volgende 10 vacatures beschikbaar: