Over ons

Aan de slag bij het Northgo College in Noordwijk

Wie zijn wij?
Dichtbij de zee, omringd door sportvelden ligt ons moderne en sfeervolle schoolgebouw.
Op het Northgo College geloven wij dat jonge mensen kunnen groeien door te ontdekken en te ervaren. Dat doen wij in kleine klassen. Voor de leerlingen die dat nodig hebben is er extra begeleiding aanwezig. Wij zijn een actieve school waar het leren uit de boeken wordt afgewisseld met veel extra's. Een greep uit het aanbod:

* Speciaal Go-Programma voor de onderbouw met extra sport, expressie, media & design
* Technasium met de vakken O&O voor havo-vwo en T&T voor de mavo
* Plusprogramma’s als robotica en programmeren in Python.
* Plusprogramma's moderne vreemde talen, zoals Cambridge English, Goethe, Delf Scolaire en Dele

Daarnaast zorgen de versterkte mentorenteams ervoor dat de leerlingen goed in beeld zijn. Dit resulteert in een goede begeleiding van de individuele leerling. Binnen het Northgo College zijn er voor het personeel volop mogelijkheden om hun talenten te laten zien en door te ontwikkelen.

Naast het werken bij het Northgo College in een enthousiast team met hart voor de leerlingen en het onderwijs, bieden wij naast de arbeidsvoorwaarden vanuit de CAO VO, secundaire arbeidsvoorwaarden aan. Denk hierbij aan een cafetariaregeling met daarin opgenomen een voordelige fietsregeling, tegemoetkoming in de vakbondscontributie en de salderingsregeling woon- werkverkeer. Er wordt gestimuleerd om gebruik te maken van digitale leermiddelen. Elk lokaal heeft een smartboard en aan iedere medewerker wordt een laptop en/of ipad verstrekt.

Bij Northgo College is de volgende vacature beschikbaar: