Waarom onze organisatie

Naast leuk werk ook een toffe sfeer
We zijn een echt familiebedrijf, waarbij we aandacht en hulp voor elkaar hebben
Leren, groeien en het verschil maken

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Werken vanuit huis mogelijk
Vakantiegeld

Over ons

Tomorrow is different

De verschillende bedrijven binnen Nijhof-Wassink Group zijn topspelers in de logistiek en automotive branche. Wij verzorgen vanuit verschillende landen internationale en nationale transporten en verkopen en onderhouden Volvo en Renault vracht- en bedrijfswagens. Als voorloper op het gebied van digitalisering, data-analyse, connectiviteit en duurzaamheid kunnen wij onze kennis zo inzetten dat letterlijk de hele wereld ervan profiteert. Vandaag én morgen.

Think

De wereld verandert razendsnel. Morgen is alles alweer anders dan vandaag, daarom doen wj veel aan innovatie. Vernieuwing is namelijk een voorwaarde om toonaangevend te bijven, zeker in de wereld van transport en trucks. Maar we verdiepen ons ook continu in wat er straks kan gebeuren. Al die kennis stellen we graag ter beschikking aan iedereen die er profijt van kan hebben.

Sustainable

In de logistiek denk je bij duurzaamheid al snel aan het reduceren van transportkilometers en CO2-uitstoot. En natuurlijk doen we daar alles aan. Maar duurzaamheid betekent voor ons meer. Zoals een gezond bedrijf zijn en een vertrouwde werkgever. Deze aspecten vinden we belangrijk en we besteden er heel veel aandacht aan.

Connect

De rol van onze organisatie is in de loop der jaren geëvolueerd. Vandaag de dag zijn we veel meer dan een groep van bedrijven die producten van A naar B brengt of trucks verkoopt en onderhoudt. We zijn een verbinder die kennis, contacten en technologie inzet om samenwerking in de sector te bevorderen. Alweer iets waar iedereen beter van wordt.

 Onze waarden

Stabiliteit
Sinds de start in 1967 is Nijhof-Wassink Group uitgegroeid tot een overkoepelende organisatie van verschillende bedrijven en activiteiten in de wereld van logistiek en automotive.
Familiebedrijf
Zonder de charmes te verliezen die kenmerkend zijn voor ons familiebedrijf, staan wij voor een brede en moderne benadering van onze producten en diensten.
Gezondheid / Vitaliteit
Iedere dag vers fruit op je werkplek.
Duurzaamheid
Bij het thema duurzaamheid kijken we als Nijhof-Wassink Group nadrukkelijk naar alle drie de P's die daar in het spel zijn.
Innovatief
Vernieuwing is een voorwaarde om toonaangevend te blijven. Zeker in de wereld van transport en trucks. Daarom hebben wij een sterke focus op innovatie.
Persoonlijke ontwikkeling
Bij Nijhof-Wassink Group vind je unieke kansen om te leren en te groeien.
Internationaal
Nijhof-Wassink Group is actief tot ver over de landsgrenzen. Onze transporten bereiken alle hoeken van Europa. Daarnaast hebben we diverse vestigingen in het buitenland.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Eerste reactie
Eerste interview
Een kennismakingsgesprek
Tweede interview
Een gesprek met een toekomstige collega van de afdeling
Aanbod
We doen jouw een aanbod
Aangenomen
Je komt bij ons in dienst