Over ons

Welkom bij ons familiebedrijf
Nijhof-Wassink is een stabiel, internationaal opererend familiebedrijf met 1.500 medewerkers in binnen- en buitenland. Een grote organisatie, maar dat doet niets af aan de teamspirit en het familiegevoel. We investeren in onze medewerkers: in hun professionele ontwikkeling én in hun persoonlijk welzijn. Welke functie je ook hebt, bij Nijhof-Wassink sta je er nooit alleen voor. Welkom bij ons familiebedrijf!

Bij Nijhof-Wassink maken mensen het verschil
Een organisatie is zo goed als haar medewerkers. Bij Nijhof-Wassink vormen ze het hart van het bedrijf en zorgen ze voor tevreden klanten en continuïteit. Er wordt hard voor en met elkaar gewerkt. De waardering voor hun inzet gaat verder dan het materiële vlak. Er wordt intensief geïnvesteerd in opleiding en ontwikkeling van mensen. Hier zijn medewerkers nog collega’s die er samen de schouders onder zetten.

Logistiek dienstverlener met een missie
Nijhof-Wassink richt zich als internationale logistieke dienstverlener op het transport van droge en vloeibare bulkgoederen voor producenten en leveranciers in de chemische - en diervoederindustrie. Nijhof-Wassink opereert intermodaal over weg, water en spoor. Door gebruik te maken van veelal eigen resources en te investeren in langdurige partnerschappen, duurzaamheid, innovatie en goed werkgeverschap realiseren wij de hoogste kwaliteit dienstverlening voor onze opdrachtgevers.

Hier staan wij voor
Bij Nijhof-Wassink willen wij iedere dag de beste zijn in ons vak. Wij helpen de ambities van onze klanten en eigen mensen kracht bij te zetten. Om dit te bereiken werken we vanuit vijf kernwaarden, die de basis vormen van wie we zijn en hoe we het verschil maken als dienstverlener en werkgever.

 • Partnerschap
  Wij streven al ruim 50 jaar naar topkwaliteit, betrokkenheid bij iedereen binnen ons bedrijf en een sterke relatie met onze klanten en leveranciers. Wij gaan graag in gesprek om de beste oplossingen te bieden.
   
 • Verbinden
  We zijn een solide en ambitieuze dienstverlener en werkgever die garant staat voor een uitgebalanceerde koers. Door ons te verdiepen in de dagelijkse uitdagingen van onze klanten en medewerkers zorgen wij er voor dat zij voor lange termijn verzekerd zijn van een betrouwbare partner of werkgever.
   
 • Duurzaam
  Wij nemen onze verantwoordelijkheid op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit. We zijn continu bezig om hierin voorop te lopen. Aandacht voor mens en omgeving staat bij onze dagelijkse werkzaamheden centraal. We zullen er alles aan doen om onze mensen weer veilig thuis te laten komen en onze CO2 footprint te beperken.
   
 • Innovatief
  We werken aan de dag van morgen. Door nieuwe ontwikkelingen in de markt, in technologie en materieel, stimuleren wij klanten en collega’s te denken in vernieuwing, te experimenteren en te leren. Wij initiëren innovatieve en duurzame oplossingen die ervoor zorgen dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn en blijven.
   
 • Sociaal
  De kwaliteit van onze diensten wordt gerealiseerd door onze mensen. Wij boeien en dagen onze collega’s uit om hun passie voor hun vak in te zetten en uit te bouwen. Met waardering en respect voor elkaar en werkend vanuit een veilige omgeving, bieden wij onze collega’s de mogelijkheid om te kunnen excelleren en plezier te hebben in hun werk.

Aan de slag
Herken jij onze drive om de ambities van onze klanten waar te maken? Wil jij deel uitmaken van een hecht team dat als doel heeft de beste logistieke business partner in bulktransport te zijn? Dan nodigen we je graag uit om een kijkje te nemen bij onze vacatures.

Bij Nijhof-Wassink Groep zijn de volgende 18 vacatures beschikbaar: