Over ons

De Nijhof-Wassink Groep
Het in 1967 opgerichte familiebedrijf is zowel op nationaal als internationaal niveau uitgegroeid tot een echte allround speler in de logistieke branche. De Nijhof-Wassink Groep bestaat vandaag de dag uit ruim 1.100 medewerkers die werkzaam zijn in de bedrijven Nijhof-Wassink, Nijwa Groep en Nijwa Trucks.
 
Nijhof-Wassink
Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, ADR goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en natte bulkproducten. Ook verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen de op- en overslag van deze goederen.
 
Nijwa Groep
De Nijwa Groep is een bekende truckdealer in Nederland en Polen. Met zeven vestigingen in Nederland is de Nijwa Groep de officiële Volvo Truck-dealer voor Groningen, Drenthe en Overijssel. In Polen heeft de Nijwa Groep vijf Volvo truck vestigingen. Naast Volvo is de Nijwa Groep ook Renault dealer van lichte bedrijfswagens en is zij verantwoordelijk voor het onderhoud aan de zware en lichte lijn van Renault Trucks.

Nijwa Trucks
Nijwa Trucks is specialist in onderhoud van alle merken trucks, trailers en bedrijfswagens. Ook kunnen onze klanten bij ons terecht voor jong gebruikt transportmaterieel en huur van trucks, trailers en bedrijfswagens. Onze vestiging in Drachten bestaat sinds april 2018 en maakt deel uit van de Nijhof-Wassink Groep.
 

Bij Nijhof-Wassink Groep zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: