Waarom onze organisatie

Naast leuk werk ook een toffe sfeer
We zijn een echt familiebedrijf, waarbij we aandacht en hulp voor elkaar hebben
Leren, groeien en het verschil maken

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Vakantiegeld
Pensioen

Over ons

Nijhof-Wassink
Nijhof-Wassink is de transporttak van de Nijhof-Wassink Groep en heeft vestigingen in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije en België. Voor producenten en leveranciers van onder andere mengvoederproducten, mineralen, poeders, plastics, ADR goederen en brandstof vervoert Nijhof-Wassink een grote variatie aan droge en natte bulkproducten. Ook verzorgt Nijhof-Wassink vanuit haar verschillende vestigingen de op- en overslag van deze goederen.
 


Onze waarden

Stabiliteit
Sinds de start in 1967 is Nijhof-Wassink Group uitgegroeid tot een overkoepelende organisatie van verschillende bedrijven en activiteiten in de wereld van logistiek en automotive.
Familiebedrijf
Zonder de charmes te verliezen die kenmerkend zijn voor ons familiebedrijf, staan wij voor een brede en moderne benadering van onze producten en diensten.
Gezondheid / Vitaliteit
Iedere dag vers fruit op je werkplek.
Duurzaamheid
Bij het thema duurzaamheid kijken we als Nijhof-Wassink Group nadrukkelijk naar alle drie de P's die daar in het spel zijn.
Innovatief
Vernieuwing is een voorwaarde om toonaangevend te blijven. Zeker in de wereld van transport en trucks. Daarom hebben wij een sterke focus op innovatie.
Persoonlijke ontwikkeling
Bij Nijhof-Wassink Group vind je unieke kansen om te leren en te groeien.
Internationaal
Nijhof-Wassink Group is actief tot ver over de landsgrenzen. Onze transporten bereiken alle hoeken van Europa. Daarnaast hebben we diverse vestigingen in het buitenland.

Bij Nijhof en Wassink is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Eerste interview
Een kennismakingsgesprek
Meeloopdag
Een dagje mee met een van onze chauffeurs
Aanbod
We doen jouw een aanbod
Aangenomen
Je komt bij ons in dienst