Over ons

Bij NIEMAN werken ruim 150 medewerkers vanuit de vestigingen Utrecht en Zwolle. Maar ook in Rotterdam, Haarlem en Arnhem zijn er werkplekken. Je toekomstige collega’s zijn gemiddeld 38 jaar oud. Er werken bij ons 40% vrouwen en 60% mannen. Een mooie mix, al zeggen we het zelf. Nieuwsgierig geworden?

Er werken bij Nieman veel specialisten. Wij delen graag intern en extern kennis over bouwfysica, bouwtechniek of regelgeving. En er is altijd wel iemand met wie je kunt sparren over installaties of over toepassingen voor gevels en daken. Daarnaast geven we onze klanten advies over energiebeleid, duurzaamheid en beheer. Zo creëren we, samen met onze opdrachtgevers, duurzame gebouwen waar mensen veilig, gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en recreëren.

De Nieman Groep bestaat uit onder meer Nieman Raadgevende IngenieursNieman-Kettlitz Gevel- en DakadviesNieman Kwaliteitsborging en Het Geluidburo.

‘Partner in ’t hart van de bouw’ is het motto van Nieman. Hiermee laten we zien dat we niet alleen betrokken zijn bij ontwikkelingen in de bouw en meedoen in ontwerp- en uitvoeringsteams, maar dat onze expertise verder reikt. Zo beheren we ook bouwinformatiemodellen en zijn we vraagbaak voor klanten. Tot slot zijn we echte vakidioten: we verzamelen actief kennis over alle aspecten in de bouw en dragen die over, bijvoorbeeld in het onderwijs en met speciale praktijkdagen voor klanten.

Bij Nieman Raadgevende Ingenieurs zijn de volgende 14 vacatures beschikbaar: