Over ons

Werken bij New Zealand Gourmet:
Op onze kwekerijen en farms werken we in totaal met circa 150 vaste medewerkers. Gedurende het seizoen ontvangen we honderden mensen die gewasverzorgende-, oogst- en verpakkingswerkzaamheden verzorgen.
Een groot deel daarvan zijn backpackers die van weken tot enkele maanden bij ons actief zijn en die naast de werkzaamheden Nieuw-Zeeland ontdekken, genieten van de prachtige natuur en alles wat er te doen is in ons
mooie land. De vaste medewerkers zijn betrokken, verstaan hun vak of zijn er druk mee zich die eigen te maken
en wonen, werken en leven met plezier hier in Nieuw-Zeeland.

Werving- en selectiebureau MovetoCatch is gespecialiseerd in techniek, tuinbouw, sierteelt, AGF, logistiek en management. Jouw nieuwe baan of medewerker vind je bij Recruitmentbureau MovetoCatch. Dankzij onze persoonlijke aanpak kennen wij de Westlandse mensen en de Westlandse bedrijven. Alle type functies en werkzaamheden zijn voor ons als recruiter bekend; tuinbouw, logistiek, veredeling, toelevering, techniek, bouw en handel in groente, fruit, bloemen en planten.

Zo helpen wij bedrijven en zich oriënterende kandidaten aan de beste match in de regio Westland, Oostland, Aalsmeer, maar ook in Noord-Brabant en Noord-Holland.“Ik ben erg blij met de service van MovetoCatch. Gedurende het proces gaven ze regelmatig updates, ik was altijd op de hoogte. Ze waren de schakel tussen mij en het bedrijf waar ik nu werk. Ik ga weer met plezier naar mijn werk toe.”
Nils Nieuwe baan door MoveToCatch

Bij New Zealand Gourmet via MovetoCatch zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: