Over ons

De websites van New York Media Group zijn een platform voor mensen die op zoek zijn naar betrouwbare en eerlijke informatie over (het bezoeken van) New York, in hun eigen taal. De sites focussen met name op first- en secondtimers, die hun volledige trip kunnen plannen met de informatie en tips die worden gegeven. Onze klanten vinden het leuk om hun trip samen met ons te plannen en wij worden er blij van als we met onze persoonlijke benadering hun verwachtingen kunnen overtreffen.
 
Het begon allemaal met NewYork.nl, maar inmiddels is het bedrijf uitgebreid naar twaalf verschillende landen, met onder andere NewYorkCity.fr en NuevaYork.com. Het is een erg enerverende, leuke tijd om ons te komen versterken, the sky is the limit bij New York Media Group!
 
Inmiddels heeft New York Media Group en de site NewYork.nl ook al meerdere prijzen gewonnen. 

In november 2011 won NewYork.nl de OndernemersJackpot van Vodafone en maart 2012 won NewYork.nl de prestigieuze Facebook Community Award voor de beste community van Nederland. In 2013 eindigde deze Facebook page als 2de.
In 2016 werd New York Media Group Nummer 3 in de Deloitte top 50 snelstgroeiende bedrijven. In 2017 werd een 6de plek behaald.


----

New York Media Group its office is located in the center of Amsterdam. Here the general manager and senior content manager work with an international team of country manager.

Bij New York Media Group BV is de volgende vacature beschikbaar: