Waarom onze organisatie

Sterke en solide organisatie
Familiebedrijf

Wij bieden

Lease auto: indien passend bij de functie
Werken vanuit huis mogelijk: afhankelijk van de functie en in overleg met de leidinggevende
8% vakantiebijslag, uitbetaling in juni

Onze recruiter

Over ons

WIJ ZIJN NEFKENS


Wij bieden de mobiliteit die u nodig heeft. Want wij willen vooruit. Samen vooruit met onze klanten. Dat blijkt wel uit onze rijke bedrijfshistorie. We bestaan niet voor niets al bijna 150 jaar. We hebben een passie voor ondernemen, een passie voor onze klanten. We zijn betrouwbare, betrokken en servicegerichte vakmensen die hoge kwaliteit producten en diensten leveren. En we lopen voorop: we innoveren en spelen in op actuele ontwikkelingen.


 

WAT BETEKENT DAT VOOR U?


We doen er alles aan om onze klanten zich thuis te laten voelen bij de Nefkens-familie. Nu en in de toekomst. Daarom kunt u voor alles rondom mobiliteit bij ons terecht. Privé en zakelijk. Door onze landelijke dekking profiteert u van centraal inkoopvoordeel en lokale service. We staan altijd voor u klaar, met service en onderhoud, schadeherstel, laadoplossingen, mobiliteitsanalyses, verhuur, leaseproducten, financieringen en meer.

ONZE RIJKE HISTORIE


Samen vooruit, dat begon al in 1878. In dat jaar start molenaar Jan Nefkens in Amersfoort een bedrijf in de verkoop van schrijfmachines, rijwielen en later ook automobielen. Zijn ‘reparatie-inrichting’ groeit dankzij zijn zoons Piet en Antoon uit tot dé Peugeot-importeur van Nederland en uiteindelijk de complete mobiliteitsleverancier die we nu zijn. Onze rijke historie, daar zijn we trots op. Daarom nemen we u graag mee terug in de tijd. 

 

EMIL FREY NEDERLAND

Nefkens is onderdeel van Emil Frey Nederland, één van de grootste automotive-retailorganisaties van Nederland. Zij vertegenwoordigen 18 automerken vanuit meer dan 60 locaties. Op zijn beurt is Emil Frey Nederland weer onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group, een familiebedrijf dat is uitgegroeid tot de grootste automotive-onderneming in Europa.


Onze waarden

Betrouwbaarheid en integriteit
Is eerlijk en betrouwbaar, consistent in woord en daad, geloofwaardig en weet zo vertrouwen te winnen.
Teamgeest en samenwerking
Het werken aan een goede sfeer en gemeenschappelijkheid om de prestaties van een team te bevorderen.
Externe klantgerichtheid
Het besef dat inspanningen ten dienste staan van de externe klanten, handelen vanuit de positie van de externe klant.
Resultaatgerichtheid/outputgerichtheid
Is gericht op het bereiken van doelen; ziet zichzelf als primair verantwoordelijk voor het bereiken van resultaten; heeft voor zichzelf duidelijke prestatiemaatstaven.
Inzet en gedrevenheid
Actief en vasthoudend werken aan het bereiken van gestelde doelen.

Bij Nefkens B.V. zijn de volgende 22 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Klik op de blauwe knop 'Solliciteer nu' Je wordt doorgestuurd naar onze website WerkenbijEmilFrey.nl waar je je sollicitatie kunt versturen.
Eerste reactie
De recruiter die jouw sollicitatie heeft ontvangen, gaat jouw sollicitatie bekijken en binnen 2 weken contact met je opnemen.
Eerste interview
Het 1e gesprek vindt altijd plaats op de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
Tweede interview
In een 2e gesprek maken we graag verder kennis met je. Ook dit gesprek vindt altijd plaats op de vestiging waar je gesolliciteerd hebt.
Aanbod
Na een succesvol 2e gesprek hebben we telefonisch contact. Ben jij nog steeds enthousiast? En zijn wij nog steeds enthousiast? Dan doen we je graag een aanbod.
Aangenomen
Zodra er getekend is, starten we met de onboarding. We stomen je klaar voor je 1e werkdag.