Waarom onze organisatie

Toffe bedrijfsuitjes
Veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
Familiebedrijf in hart en nieren

Wij bieden

Hybride werken | minimaal 2 dagen op kantoor
Vakantiegeld
29 vakantiedagen op fulltime basis

Over ons

NBG is een landelijk werkende organisatie voor hypotheken en financieel advies. Door onze deskundigheid en onafhankelijke positie bieden wij altijd de beste oplossing en de meest voordelige financiële producten. Wij zijn de meest beoordeelde adviesorganisatie online, met een hoge klantwaardering. Onze klanten bepalen zelf hoe we hen van dienst kunnen zijn: zelf online afsluiten, advies via telefoon of webcam of een adviseur bij hen thuis. Wij regelen het!Onze waarden

Woongeluk
Afgelopen jaren hebben we meer dan 73.000 klanten geholpen met de financiering voor hun woning.
Ik heb me vanaf het begin zeer op mijn gemak gevoeld binnen NBG door de toegankelijkheid van de collega’s. Ook bij de directeur kun je gewoon het kantoor binnenlopen om vragen te stellen of even een praatje te maken.
Arjan Drummen Teamleider Binnendienst

Bij NBG zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Via onderstaand formulier is binnen een paar minuten is je sollicitatie verstuurd! Staat je cv nog niet klaar? Vul dan alleen je e-mailadres in en we nemen snel contact met je op.
Telefonische screening
Een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op om een (telefonische) kennismaking in te plannen. Dit gesprek is het moment waarop we elkaar beter leren kennen.
Eerste interview
Nadat je kennis hebt gemaakt met een van onze recruiters is het tijd om kennis te maken met je toekomstig leidinggevende en P&O Adviseur. Nu kun je jouw inhoudelijke vragen stellen!
Tweede interview
Omdat we je graag goed willen leren kennen volgt er een tweede gesprek waarbij je met een collega uit het team en coördinator of toekomstig leidinggevende kennis maakt.
Aangenomen
Kijken we er allemaal naar uit om met elkaar samen te gaan werken? Dan volgt een aanbod vanuit onze afdeling P&O en begint jouw carrière bij NBG!