Waarom onze organisatie

NRS bied naast een leuk salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Een warme teamcultuur, met een gezellige werksfeer waar plezier centraal staat.
Veel carrière kansen in onze professionele omgeving.

Wij bieden

een starters uurloon van €15,33 (cao Particuliere Beveiliging)
een leerovereenkomst en betalen je opleiding beveiliger 2
Eindejaarsuitkering van 2,01%

Over ons

Wij onderscheiden ons door onze visie, waarin wij werken vanuit; gastheerschap met oog voor veiligheid! NRS kan op allerlei vlakken ondersteuning bieden aan onze opdrachtgevers op het gebied van beveiliging; flexibele - en adhoc diensten, tijdens de opstart van een object, bouwlocatie, vakantiedrukte of evenement!
 
Oplossingsgericht denken en handelen, is ons dagelijkse werk daardoor wordt in hoge mate aandacht besteed aan een zorgvuldige invulling naar de wens van de opdrachtgever. Naast onze professionele beveiligingsmedewerkers levert NRS ook landelijk gecertificeerde verkeersregelaars t.b.v. bouwlocaties, wegwerkzaamheden, winkelboulevards en evenementenlocaties.

Wij denken daarom ook een leuke werkgever te zijn voor aspirant beveiligers daar je via ons in contact komt met diverse disciplines binnen de beveiliging bij diverse opdrachtgevers zodat je er precies achter kan komen welke discipline en opdrachtgever bij je past.

Je collega's van kantoor NRS zullen je begeleiden tijdens je opleiding & stage zodat je goed voorbereid aan je examen kan deelnemen. De opleiding vindt plaats in het pand NRS waar wij samen werken met Ipro Safety welke de opleiding verzorgt.

Sinds maart 2019 is ons eigen examencentrum geopend zodat je in "je eigen omgeving" zowel rollenspel als examen kan doen. Het grootste voordeel vinden wij dan ook de binding welke wij hierdoor met je krijgen omdat je vaker bij je collega's op de werkvloer bent voor scholing, begeleiding en een kop koffie!

Wij hopen je snel te kunnen begroeten in ons team!
 


Onze waarden

Familiebedrijf
NRS is een familiebedrijf en hecht daarom veel waarde aan de relatie met collega's/medewerkers en de collega's onderling. De Oudjaarsborrel is daarom ook een favoriet jaarlijks evenement!
Respect
Samenwerken doe je als je de ander volledig waardeert & aanvaardt, ongeacht zijn culturele identiteit, geslacht, geaardheid, gedachtegoed & overtuigingen, afkomst of religie.
Kundig
NRS heeft met meer dan 40 jaar ervaring een betrouwbare en professionele naam opgebouwd (ND 1663) door heel Nederland. Daarmee staan wij garant voor kwaliteit!
Flexibel
NRS weet zich snel aan te passen aan situaties, iets wat binnen de beveiliging voortdurend gebeurt. Schakelt wanneer noodzakelijk, herschikt prioriteiten en kan zich goed inleven in andere personen
Vertrouwen
Integriteit is belangrijk binnen NRS, zo weten onze collega's, medewerkers, bezoekers en opdrachtgevers wat ze van ons kunnen verwachten. Dat geeft vertrouwen en waardering.
Voor mij betekent NRS: verantwoordelijk, belangrijk, afwisselend werk waarbij de dienstverlening in een hoog vaandel staat. Meedenken en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd in ons hechte team.
Danny van den Heuvel Beveiligingsmedewerker

Bij National Recruitment Services BV zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Als je contact met ons opneemt per mail of telefonisch maken we graag een afspraak met je voor een kennismakingsgesprek op ons kantoor.
Telefonische screening
Onze recruiter zal de eerste algemene vragen aan jou stellen om je kijken wat jij precies zoekt en verwacht van NRS en of dit aansluit bij wat wij jou kunnen bieden.
Eerste interview
Wij gaan een persoonlijk gesprek met jou aan om elkaar beter te leren kennen, jou de sfeer van het Team NRS te laten voelen & dieper op alles in te gaan of er daadwerkelijk een match is voor beiden.
Assessment
Als het eerste gesprek positief bevonden is vanuit jou en NRS volgt er een antecedentenonderzoek uitgevoerd bij de Politie.
Tweede interview
Het kan voorkomen dat wij jou graag voorstellen bij één van onze opdrachtgevers om kennis te maken en te kijken of een bepaalde functie/locatie bij je past.
Aanbod
In dit (eerste)gesprek worden de arbeidsvoorwaarden, salaris, functie en locatie(s) besproken.
Aangenomen
Welkom, nieuwe collega! Alle gesprekken en de screening door de politie zijn positief bevonden! Vandaag ontvang je het contract en zullen wij alle benodigde formulieren met je invullen.
Bedrijfskleding
Op afspraak wordt je uniform aangemeten en/of besteld. Je ontvangt meerdere kledingstukken van NRS om representatief voor de dag te komen en je functie goed uit te voeren.