Over ons

Wij onderscheiden ons door onze visie, waarin wij werken vanuit; gastheerschap met oog voor veiligheid! NRS kan op allerlei vlakken ondersteuning bieden aan onze opdrachtgevers op het gebied van beveiliging; flexibele - en adhoc diensten, tijdens de opstart van een object, bouwlocatie, vakantiedrukte of evenement!
 
Oplossingsgericht denken en handelen, is ons dagelijkse werk daardoor wordt in hoge mate aandacht besteed aan een zorgvuldige invulling naar de wens van de opdrachtgever. Naast onze professionele beveiligingsmedewerkers levert NRS ook landelijk gecertificeerde verkeersregelaars t.b.v. bouwlocaties, wegwerkzaamheden, winkelboulevards en evenementenlocaties.

Wij denken daarom ook een leuke werkgever te zijn voor aspirant beveiligers daar je via ons in contact komt met diverse disciplines binnen de beveiliging bij diverse opdrachtgevers zodat je er precies achter kan komen welke discipline en opdrachtgever bij je past.

Je collega's van kantoor NRS zullen je begeleiden tijdens je opleiding & stage zodat je goed voorbereid aan je examen kan deelnemen. De opleiding vindt plaats in het pand NRS waar wij samen werken met Ipro Safety welke de opleiding verzorgt.

Sinds maart 2019 is ons eigen examencentrum geopend zodat je in "je eigen omgeving" zowel rollenspel als examen kan doen. Het grootste voordeel vinden wij dan ook de binding welke wij hierdoor met je krijgen omdat je vaker bij je collega's op de werkvloer bent voor scholing, begeleiding en een kop koffie!

Wij hopen je snel te kunnen begroeten in ons team!
 


Voor mij betekent NRS: verantwoordelijk, belangrijk, afwisselend werk waarbij de dienstverlening in een hoog vaandel staat. Meedenken en eigen inbreng wordt zeer gewaardeerd in ons hechte team.
Danny van den Heuvel Beveiligingsmedewerker

Bij National Recruitment Services BV zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: