Over ons

Wij zijn My-Biz, een startup met als doel hét online platform te creëren voor ondernemend Nederland waarin zij binnen één applicatie ontzorgd worden in eerste instantie op het gebied van allerlei HR/arbeidsvraagstukken. Denk aan o.a. werving- en selectieoplossingen, salarisadministratie, verlof- en pensioenvragen voor medewerkers en een gevalideerde salarischecker. My-Biz is hét startplatform waaraan tientallen producten kunnen worden toegevoegd. Dit alles om de zelfredzaamheid van de ondernemer te vergroten.
 
Veel ideeën en mogelijkheden in een uitdagend project. We staan er goed op, hebben een aantal sterke partners aan ons verbonden, en we hebben één aandeelhouder en dat is de Van Spaendonck Groep, gevestigd in Tilburg. Hierdoor hebben we veel data tot onze beschikking, we zijn duurzaam gefund, we zijn alleen nog op zoek naar jou om My-Biz naar de eerste Bèta live versie te brengen. En wie weet wat daarna nog meer?
 
Met My-Biz gaan we een team neerzetten van in eerste instantie 6 medewerkers in 2018. Hoe dit verder wordt vormgegeven hangt mede af van jou, jouw ideeën, input en ontwikkelingen.

Bij My-Biz zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar:

IT Lead

My-Biz
Tilburg
Logo My-Biz