Waarom onze organisatie

We werken graag hard met een grote glimlach en aandacht voor elkaar!
We investeren in opleidingen voor medewerkers.
We hebben een informele cultuur. De deuren staan bij ons altijd open.

Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Vakantiegeld

Over ons

Munckhof, jouw weg naar een goed gevoel
De Munckhof-mentaliteit in één zin? Iets voor de ander willen betekenen. Het is dé reden waarom onze collega’s iedere dag met een goed gevoel naar het werk gaan. Hierbij maakt het niet uit of je achter het stuur zit, of op kantoor werkzaam bent. We doen het samen. De lach van een reiziger of collega, dat is en blijft de mooiste bestemming!

Bijna 100 jaar aan ervaring
Als specialist in personenvervoer en (zaken)reizen, wil Munckhof mobiliteit continu naar een hoger niveau te tillen. Om zo onze klanten een unieke reiservaring te bieden. Van leerlingen, tot zorgcliënten en zakenreizigers. Vanuit 25 locaties in heel Nederland, zorgen we ervoor dat alles tot in de puntjes wordt georganiseerd en uitgevoerd. Samen zorgen we voor veilig en prettig vervoer. Dit doen we met aandacht voor de klant én voor elkaar. Bij Munckhof kunnen we écht iets voor een ander betekenen. En dat al sinds 1927!

Munckhof als jouw werkgever 
Werken bij Munckhof betekent vertrouwen, vooruitgang en verbinding. Je krijgt de ruimte om jezelf te zijn en om te groeien. We investeren in opleidingen en de deur van je leidinggevende staat altijd voor je open. Benieuwd of Munckhof ook jouw bestemming is? Bekijk onze vacatures!


Onze waarden

Familiebedrijf
Munckhof ademt de sfeer van een familiebedrijf!
Gezondheid / Vitaliteit
Dat jij je fit voelt vinden we belangrijk. We geloven namelijk dat wij als organisatie op ons best zijn als onze mensen dat ook zijn.
Doelgerichtheid / Daadkracht
We houden van hard werken, maar kunnen op z'n tijd ook flink lachen!
Samen
Iets voor een ander betekenen. Dat is waar het om draait bij Munckhof. Iets betekenen voor onze klanten, partners en reizigers, maar ook zeker voor collega’s onder elkaar.

Bij Munckhof Groep zijn de volgende 12 vacatures beschikbaar:

Gerelateerde organisaties