Wij bieden

Salarisschaal conform CAO
Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk

Onze recruiter

Over ons

Over het bedrijf

Curvepower en body positivity is de nieuwe norm! En dat is iets waar we bij MS Mode heel trots op zijn. Want style has no size! En dat schreeuwen wij het liefst van de daken, MS Mode is namelijk dé nummer 1 in trendy curvy fashion. Al meer dan 50 jaar luistert MS Mode naar vrouwen met curves en zet hun wensen centraal in de collecties. Met 400 winkels en webshops in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Luxemburg en Oostenrijk en beschikbaarheid van onze collectie op meerdere internationale online platformen, behoort MS Mode tot de grote fashion brands van Europa en we willen nóg groter! De komende jaren Europa willen veroveren met onze trendy, fashionable, klantgerichte en vooruitstrevende visie. Verbetering en innovatie spelen bij ons een hele belangrijke rol in de MS Mode collectie; onze verschillende labels zoals FSTVL en MS Studio zijn er voor iedere stijl.

 

Ook in onze internationale klantbenadering vernieuwen en verbeteren we continu vanuit een omni & multichannel perspectief. Uniek is onze database met meer dan 2 miljoen MS Mode fans en een krachtig loyalty platform die wij inzetten om onze klanten te inspireren en te binden. We bereiken op die manier een brede doelgroep, van fashionista’s tot oude vertrouwde klanten, en dat doen we met een team van ruim 1200 enthousiaste collega’s.

 

Wie zijn wij

Bijna vierhonderd winkels in vijf landen en nog eens zes webshops: MS Mode is een begrip in modeland. En dat inmiddels al bijna vijftig jaar. De wortels van ons bedrijf liggen op de Albert Cuypmarkt in Amsterdam, waar Max Abram vanaf de jaren vijftig damesmantels verkocht. Zijn kraam was zo populair dat hij in 1964 een eigen winkel opende in Rotterdam. Bij De Mantelspecialist was de klant koning, je kocht er jassen van uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs. Die formule sloeg aan, het aanbod werd al snel uitgebouwd van uitsluitend jassen tot een complete damesmode collectie. Internationaal succes kon niet uitblijven. In 1976 werd de eerste winkel in België geopend, daarna volgden Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Spanje.

Werken in de shops
Ben jij altijd met mode bezig en sta jij bekend als dé persoon die ze moeten spreken voor een eerlijk advies, dan zijn wij op zoek naar jou in onze winkels! Met jouw gezonde dosis lef stap jij zonder aarzelen af op onze curvy ladies voor verkoopadvies waardoor ze met een leuke set de shop verlaten Je bent het visitekaartje van de winkel en geeft klanten een warm welkom in de winkels.

 

Als Verkoopmedewerker bij MS Mode ziet iedere dag er net weer anders uit. Dit komt door de diverse klanten die in jouw winkel komen. Jij vindt het dan ook leuk om ze niet alleen een kledingstuk te adviseren, maar je laat ze ook gelijk zien hoe dit gecombineerd kan worden.

 

Werken op ons HQ

Geen dag is hetzelfde bij ons op het MS Mode kantoor in Diemen. Regelmatig zoeken wij nieuw talent om ons team te komen versterken, met een team aan enthousiaste collega’s bedenken we de mooiste concepten en streven we naar een dynamische werksfeer.

 

Werken op het MS Mode hoofdkantoor betekent een verantwoordelijke baan met leuke collega’s,  een internationale werksfeer, doorgroeimogelijkheden en persoonlijke ontwikkeling. Er komen regelmatig vacatures vrij en daarom zijn we op zoek naar jou; ben jij die finance expert, CRM marketeer of influencer marketeer die wij zoeken? Bekijk snel onze vacatures en reageer direct.


Onze waarden

Resultaatgericht
Samen gaan we voor resultaat, doelen behalen is het leukste wat er is!
Humor
Altijd met een lach!
Informeel
Onze leuke teams zijn informeel en transparant.
Kundig
Bij ons ben je een Fit Advisor!
Klantgericht
Wij adviseren niet alleen over een kledingstuk, maar laten ook gelijk zien hoe dit gecombineerd kan worden. Let's celebrate curves!
Persoonlijke ontwikkeling
We staan open voor ontwikkeling en juichen dit toe!
Samen
We werken samen als een team - Team MS Mode!

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Sollicitatie via werkenbij.msmode.com
Eerste reactie
Bevestiging van je sollicitatie.
Telefonische screening
Je wordt gebeld voor een kort gesprek en/of uitnodiging.
Eerste interview
We plannen zo snel mogelijk een eerste gesprek!
Tweede interview
Voor onze shopmanagers en hoofdkantoor functies volgt er een 2de gesprek.
Aanbod
Als wij enthousiast zijn, zullen we je zeker een voorstel doen!
Aangenomen
Bij aanname vragen wij diverse documenten zodat wij jouw contract digitaal kunnen maken! Geen gedoe meer met losse papieren!
Onboarding
Wij zijn erg enthousiast dat je bij ons gaat beginnen. Voor iedere functie is er een onboarding.
Proeftijd
In de 2 maanden proeftijd leren we elkaar goed kennen!