Over ons

Elke dag zijn wij bezig om talenten en werkgevers langdurig aan elkaar te verbinden. Ons doel is het zorgen voor de beste match tussen jou en ons, kandidaat en opdrachtgever. De beste match tussen doel en resultaat, droom en baan en tussen ambitie en groeimogelijkheden.

MovetoCatch wordt geleid door Job Kuyvenhoven. Gedurende het schooljaar wordt het team uitgebreid met stagiaires van de opleiding directie- en managementassistent, marketing en communicatie en (Junior) accountmanager.

Als team werken we dagelijks samen op ons kantoor in Monster, Westland. We screenen de arbeidsmarkt, verzorgen campagne activiteiten via verschillende online kanalen, zijn met kandidaten via mail, app en aan tafel in gesprek. We streven naar optimale kwaliteit en een optimale opbrengst uit onze werkzaamheden. Een belangrijk onderdeel daarvan, is dat we ons verdiepen in profielen van mensen, toekomstig medewerkers, bedrijven, ambities en carrières. Vaak heel geconcentreerd, een enkele keer onwetend starend naar een cv en vooral met gejuich als we een positieve reactie krijgen: “ik heb wel interesse”. En met een goed gevoel als het sein groen er is: handtekeningen gezet, startdatum bekend en aan de slag.

Het bedrijf:

  • Klanten in diverse landen;
  • Professioneel bedrijf, specialist in haar product-/marktgebied;
  • Betrouwbare levering, kwaliteit en continuïteit in specificaties;
  • Bediening van retailklanten;
  • Gevestigd in het Westland;
  • Exporteur in verse producten (bloemen, planten, groenten of fruit).

Bij MovetoCatch zijn de volgende 5 vacatures beschikbaar: