Over ons

De afgelopen twee jaar heeft de school veel geinvesteerd in het opstellen van een geijkte en levende visie en missie, het aanvullen van onze rijke materialen en scholing voor het personeel. Met 'onze visie' weet iedereen waar we het voor doen, en hoe we het willen doen. 

De kwaliteit van het onderwijs moet bij ons verbeteren. We zijn daarom gestart met een verbetertraject. Daarom zijn we zo specifiek op zoek naar mensen die goed les kunnen geven en echt willen bijdragen aan de organisatie. De andere kant: als je op een school wil werken waar alles staat, alles duidelijk is en je zo kunt 'inrollen', moet je hier niet zijn. 

We hebben een leuk team met gemotiveerde collega's die met vertrouwen iedere dag het beste willen doen voor onze kinderen. Wat ons verbindt is een Montessorihart. Maria Montessori is onze inspirator en wij weten heel goed hoe wij dat in onze Montessori praktijk willen laten zien. Opvoeden doen we samen met de ouders, en hier op school doen we dat goed. Over het lesgeven maken we steeds betere afspraken zodat de kwaliteit ook steeds beter wordt. 

We zijn een groeiende school en in de toekomst wacht ons een nieuw gebouw, waarin we niet meer 'slechts' een school zijn, maar een Montessori Kindcentrum. Kinderopvang wordt dan geïntegreerd op dezelfde plek. Iets waar we heel erg naar uitkijken en zin in hebben. Er is geen definitieve datum voor de nieuwbouw, maar de vleermuizen zijn al geteld.  

Bij Montessorischool Houtwijk zijn de volgende 2 vacatures beschikbaar: