Over ons

Welkom op het Montessori College Aerdenhout! Wij zijn een school met ongeveer 430 leerlingen en bieden mavo-onderwijs en een havo-onderbouw. Wij maken deel uit van Dunamare onderwijs.

Onze school ligt in een rustige, bosrijke omgeving in Aerdenhout en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Leren doe je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart en handen. Vakken als drama, muziek, dans en beeldende vorming zijn net zo belangrijk voor ons als alle andere vakken. Tijdens verschillende toneel- en dansvoorstellingen op school staat drie keer per jaar de school op zijn kop met het Open Podium. Wist je trouwens dat we al jarenlang een slagingspercentage van rond de 98% hebben?

Aandacht voor de individuele leerling

Kom je bij ons werken? Dan zul je je snel thuis voelen. Onze leerlingen en docenten gaan op een persoonlijke manier met elkaar om. We spreken elkaar dan ook aan bij de voornaam. Omdat we een montessorischool zijn, hebben we veel aandacht voor de individuele leerling. Ons motto is niet voor niets ‘Leer mij het zelf doen’. Ze zijn zelfstandig, maar niet alleen. Er is volop ruimte om zelf dingen te ontdekken, fouten te maken en samen te zoeken naar oplossingen.