Waarom onze organisatie

Wij zijn een écht familiebedrijf. Korte lijnen, informele sfeer en samen voor het beste resultaat!
Je komt te werken met het beste materiaal en merken!
Wij bieden het vertrouwen en de middelen om te zorgen dat jouw groei in ons bedrijf centraal staat.

Wij bieden

Geniet van een mooie bonus over de door jou gerealiseerde omzet
Salarisschaal conform CAO
Pensioen

Onze recruiter

Patrick Uittenbogaard

Over ons

Eind augustus 2023 gaan wij verhuizen van onze bestaande winkel in Soesterberg naar een nieuw en duurzaam winkelpand in Baarn. Voor de uitbreiding van ons gezellige verkoopteam zijn wij op zoek naar verkopers (m/v) die met passie, enthousiasme en beleving klanten helpen om hun woondromen te realiseren!

Onze meubelcollectie bestaat uit prachtige meubelen van bekende designmerken zoals Leolux, Rolf Benz, Montis, Pode, Artifort, Label van den Berg, de Sede, Molinari en vele andere. 

Het is onze ambitie om de mooiste- en meest bijzondere leerkwaliteiten te presenteren waar wij met passie over vertellen en onze relaties mee inspireren. Uiteraard verkopen wij de meubelen ook in mooie stoffen als Kvadrat, De Ploeg en Rohi. Naast zitmeubelen hebben wij ook een prachtige collectie wandmeubelen, vloerkleden, eettafels en verlichting.

Bij ons kun je de tijd nemen om klanten goed te adviseren en zo nodig ga je ook zelf op bezoek bij de klanten thuis om de situatie te bekijken en zo een nog beter advies te kunnen geven.

Je wordt dagelijks goed begeleid en hebt alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en jezelf te blijven ontwikkelen. Onze waarden

Loyaliteit
Loyaliteit is iets wat bij ons centraal staat, jouw toekomstige collega's zitten er al een aantal jaar en dit hopen we met jouw natuurlijk ook.
Familiebedrijf
Er wordt wel vaker over organisaties geroepen dat het familiebedrijven zijn… maar hier merk je dat ook echt nog door de betrokkenheid en alledaagse gesprekken die gevoerd worden!
Gelijkwaardigheid
Door de persoonlijke benadering van iedereen zorgt er voor dat je jezelf kan zijn en samen met je collega’s iedere dag weer met plezier aan de slag gaat.
Duurzaamheid
leer is een natuurproduct en daardoor uiterst duurzaam.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
stuur je cv op per email