Over ons

Het Mondial College is een brede scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs aan de westkant van Nijmegen. Het Mondial College heeft ook een streekfunctie voor leerlingen uit de gemeentes Beuningen en Wijchen. Vanuit twee locaties verzorgen wij betekenisvol en contextrijk onderwijs aan ruim 1800 leerlingen. Op de goed geoutilleerde locatie Meeuwse Acker volgen leerlingen vmbo-onderwijs (basis-kader-gemengde leerweg). Op de locatie Leuvensbroek kunnen leerlingen terecht voor de mavo, havo en het vwo.
 
Elke dag werken we op het Mondial College, samen met 250 collega’s, aan de talentontwikkeling van onze leerlingen. Op beide locaties zoeken we continu naar de verbinding met de omgeving. Contextrijk leren noemen we dat. Dit uit zich onder andere in een ruim aanbod beroepsprofielen in het vmbo, ons technasium voor havo en vwo en het unieke Business College voor mavo, havo én vwo.
Onze cultuur is ons succes. Op beide locaties staan we voor een persoonlijke benadering. We zijn altijd op zoek naar de mens achter het gezicht, maar ook het talent achter de mens.

Wat wij jou te bieden hebben…
?? Ontzettend leuke collega’s en waardering voor jouw inzet
?? De schoolvakanties vrij
?? Een ambitieuze werkomgeving met volop ontwikkelkansen
?? Een prima salaris