Over ons

Werken bij MKB Lease 
Auto’s leasen is vooral mensenwerk. Bij MKB Lease werken dan ook uitsluitend mensen die kunnen bogen op hun aantoonbare vakkennis, professionaliteit en gedrevenheid. Of het nu gaat om de Account Manager, de receptioniste of de financieel administrateur: we zijn allemaal enthousiaste en gedreven mensen die maar één doel voor ogen hebben: zorgen dat onze klanten tevreden blijven. Mensen met hart voor hun vak.
 
Onze drijfveer blijkt ook uit de saamhorigheid die het bedrijf kenmerkt.
 
Werken bij MKB Lease betekent werken in een goede en collegiale sfeer. Waar ruimte is om je verder te ontplooien met trainingen en opleidingen, je mag niet meedenken; het wordt gewoon van je verwacht! En waar je naast een uitstekend salaris kunt rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
 
De leasemarkt groeit nog steeds. Daarom is MKB Lease regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om het team te versterken.
 
Wil jij er ook aan bijdragen dat onze klanten comfortabel in beweging blijven? Ben je daadkrachtig, ambitieus en creatief? Straal jij dagelijks je enthousiasme uit op onze klanten en leveranciers? Solliciteer direct!

Bij MKB Lease B.V. is de volgende vacature beschikbaar:

Jij een baan, wij geven kinderen een betere toekomst!

Doordat jij gebruik maakt van onze vacatureservice, geven wij kinderen een betere toekomst.

Lees hoe we dat doen