Wij bieden

Na een jaarcontract krijg je bij een vast contract een leaseauto.
Pensioenbijdrage.
De eerste periode werk je voornamelijk vanuit ons kantoor in Druten, daarna is thuiswerken mogelijk.

Onze recruiter

Over ons

We leveren ICT-diensten in een modern jasje. We bieden een gevarieerd pakket aan diensten en producten aan onze klanten; van (private) cloud diensten, VoIP telefoondiensten tot en met het beheren van server totaalpakketten. Dit doen we nu met z’n vieren en gaan uitbreiden. We groeien hard met onze online diensten en hebben grote plannen voor de toekomst. Daarom zoeken we een ondernemende ICT’er die deze ontwikkeling met ons gaat maken. Werken bij Mirac betekent terug kunnen vallen op de jarenlange ervaringen van je collega’s en je ei kwijt kunnen door met jouw ideeën aan de slag te gaan.


Onze waarden

Informeel
We zijn een informeel team, staan open voor nieuwe ideeën en een nieuwe generatie.
Vertrouwen
Door ons team van van behulpzame vakspecialisten, hebben we in de afgelopen jaren een mooie klantenkring opgebouwd. En dat geeft vertrouwen.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Telefonische screening
Zien wij een match? Dan nemen we contact met je op en kan het zijn dat we je bellen om je wat aanvullende vragen te stellen.
Eerste interview
Het eerste sollicitatiegesprek zal (online) zijn met Kees Baardman (partner bij Mirac) en een HR adviseur van Alinea (ons externe HR bureau).
Tweede interview
Het vervolggesprek zal op de werkplek in Druten plaatsvinden.
Onboarding
De eerste periode werk je voornamelijk vanuit ons kantoor in Druten, waar we ook onze opslag hebben voor hardware. Hier zijn we afwisselend aanwezig en werken we aan de Mirac 2.0- werkplek.