Waarom onze organisatie

Je draagt bij aan vrede en veiligheid
Je groeit professioneel
Je groeit persoonlijk

Wij bieden

Als je 70 kilometer of meer van je werkplek vandaan woont, bieden we gratis huisvesting aan.
Je wordt uitgebreid collectief verzekerd bij SZVK(voor ongeveer ‚ā¨70 netto per maand)
Defensie biedt verschillende vervolgopleidingen, cursussen en workshops aan.

Onze recruiter

Recruiter van Ministerie van Defensie

Over ons

Generatie D vertrouwt op het team. En binnen het team moeten we altijd op elkaar kunnen rekenen. Zo hebben militairen voor hun uitdagende werk veel nodig: voedsel, brandstof, bewapening, noem maar op. Zet jij je in voor het team?

JOUW MISSIE

Bij Defensie hebben we allerlei onmisbare functies die je ook terugvindt in de burgermaatschappij. Onze ondersteunende functies zijn dan ook super veelzijdig: 
van supplychain management tot inkoop en van catering tot een onderwijsfunctie. Maar één ding hebben alle ondersteunende functies met elkaar gemeen: we zijn echte doeners en staan altijd klaar voor onze collega’s.

ONDERSTEUN MENS EN MATERIAAL

Zonder¬†goede¬†aanvoer¬†van¬†voorraden¬†en materieel¬†kunnen¬†we¬†bij¬†Defensie¬†geen langdurige¬†missies¬†uitvoeren.¬†Maar¬†zorgen dat¬†die¬†goederen¬†allemaal¬†op¬†tijd¬†in¬†de juiste¬†hoeveelheid¬†en¬†op¬†de¬†juiste¬†plek terechtkomen,¬†is¬†allesbehalve¬†simpel. Gelukkig¬†kunnen¬†we¬†dat¬†‚Ästoveral¬†ter wereld¬†en¬†onder¬†alle¬†omstandigheden. Defensie¬†is¬†daarmee¬†d√©¬†plek¬†waar¬†je¬†de kans¬†krijg¬†om¬†een¬†vak¬†te¬†leren,¬†je¬†grenzen te¬†verleggen¬†en¬†jezelf¬†te¬†ontwikkelen.

WERKEN AAN VREDE EN VEILIGHEID

De opties in een ondersteunende functie bij Defensie zijn eindeloos. Welke rol je ook hebt: jij draagt altijd bij aan vrede en veiligheid, overal ter wereld, en zorgt ervoor dat je collega’s hun werk goed kunnen uitvoeren. En doordat we allemaal hetzelfde doel kunnen nastreven, worden je collega’s al snel kameraden voor de rest van je leven.


Onze waarden

Vertrouwen
Ik zorg dat mijn collega’s en de samenleving op mij kunnen vertrouwen.
Verantwoordelijkheid nemen
Ik toon vakmanschap en neem verantwoordelijkheid in mijn werk.
Verbondenheid
Ik werk samen, help anderen, sta open voor feedback en spreek aan.
Veiligheid
Ik werk veilig. Onveilig of ongewenst gedrag maak ik bespreekbaar of meld ik.
Mijn beeld van Defensie werd grotendeels bepaald door berichten uit de media. Ik dacht dat het een harde mannenwereld was waarin scheve machtsverhoudingen en levenslange contracten normaal waren. Bleek dat even helemaal anders in elkaar te steken.’
Michelle de Rijke
Michelle de Rijke Advisor International Affairs at the Marechaussee

Bij Ministerie van Defensie zijn de volgende 123 vacatures beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Documenten uploaden
In de eerste stap vragen we je een aantal documenten te uploaden en gegevens in te vullen die belangrijk zijn voor je sollicitatie. Denk aan diploma's en/of cijferlijsten
Assessment
Met de capaciteitentest meten we wat je allemaal weet en kunt. Denk aan rekenvaardigheden en ruimtelijk inzicht. De capaciteitentest duurt 3 kwartier en maak je thuis, op een computer of tablet.
Persoonlijkheidsvragenlijst
Met de persoonlijkheidsvragenlijst willen we meer te weten komen over jouw persoonlijkheid. Wie ben je? Zit je lekker in je vel? Het invullen van de vragenlijst doe je thuis en duurt ongeveer 1 uur.
Psychologische selectie
Na de test en vragenlijst is het tijd voor het derde onderdeel van de psychologische selectie: het psychologisch gesprek. Hier ga je uitgebreid in gesprek met een psycholoog van Defensie in Amsterdam
Eerste interview
Als je bijna alle testen, gesprekken en onderzoeken positief hebt doorlopen, is het tijd voor een gesprek over je arbeidsvoorwaarden. Tijdens dit gesprek word je salaris en startdatum besproken.
Aanstellingskeuring
Het beroep van militair is uitdagend. Daarom onderzoeken we niet alleen of je geest, maar ook je lichaam het aankan. Tijdens de keuring krijg je verschillende medische en fysieke onderzoeken.
Veiligheidsonderzoek
Als militair heb je een vertrouwensfunctie. Je werkt met wapens en geheime informatie en komt op beveiligde locaties. Om zeker te weten dat jij het werk aankunt, doen we een veiligheidsonderzoek
Aangenomen
Word je medisch geschikt bevonden en zijn er geen bezwaren vanuit de MIVD, dan ben je officieel in dienst bij Defensie en kun je starten als militair!