Waarom onze organisatie

Super enthousiaste en gedreven collega’s die teamwork hoog in het vaandel hebben staan.

Wij bieden

Pensioen
Werken vanuit huis mogelijk
CAO Houtverwerkende industrie

Onze recruiter

Over ons

Mill Panel Holding is een groeiende groep van bedrijven actief in de productie van houten deurpanelen en kozijnen. Zie Mill PanelTimmerfabriek Heerenveen - Machinale Kozijnproductie en Hermes Kozijnen.

Sinds 1908 is Mill Panel al actief, opgestart onder de naam Van Hout. Al jaren zijn ze een wereldwijd bekende leverancier op het gebied van snij- en schilfineer. Inmiddels werken ze in Mill met een team van ruim 50 collega’s aan de basis van hun producten: AluPlex®. Een plaatmateriaal opgebouwd uit schil- en snijfineren met een dampremmende aluminium laag aan binnen- en buitenzijde van het deurpaneel.

Met AluPlex® als basis produceren zij een brede range aan deurpanelen, maar het plaatmateriaal is ook heel goed bruikbaar voor andere toepassingen. Naast AluPlex® verwerken zij materialen zoals hoogwaardig XPS-isolatieschuim, aluminium en kurk in hun producten. Door de veelheid aan mogelijkheden spelen zij een grote rol in de nieuwe technologische ontwikkelingen in de wereld van isolerende (deur)panelen.Bij Mill Panel B.V. is de volgende vacature beschikbaar:

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Jouw sollicitatie komt bij XLIX Recruitment binnen
Telefonische screening
Bij een geschikt CV wordt er eerst telefonisch contact met je opgenomen of je krijgt helaas een mail met een afwijzing
Eerste interview
Daarna word je voorgesteld aan de opdrachtgever, waar je ook rechtsreeks in loondienst komt, en daar vindt ook het kennismakingsgesprek plaats.
Aanbod
Bij één of meerdere positieve gesprekken doet de opdrachtgever jou een contractvoorstel
Aangenomen
Beide een krabbel eronder en je bent aangenomen ;-)
Proeftijd
Een maand proeftijd is vaak standaard
Ten slotte
Gefeliciteerd met je nieuwe baan!