Over ons

De Mgr. Huibersschool biedt kwalitatief en actueel onderwijs, waarbij kinderen respectvol leren omgaan met een ieder. Zodat onze kinderen vol vertrouwen, met tros en enthousiasme de volgende stap kunnen maken. 

Het is onze overtuiging dat ouders, leerkrachten, leerlingen en partners in de wijk elkaar nodig hebben om onze leerlingen optimale kansen te bieden om uit te groeien tot trotse, autonome wereldburgers. Ons motto is: De samenleving, dat zijn wij!  

De Mgr. Huibersschool is een groeiende basisschool voor de kinderen in de Europawijk, Haarlem. Een school waar ouders en leerlingen zich welkom en gehoord voelen. Waar met plezier geleerd, gespeeld en gewerkt wordt. Er zijn twee kleutergroepen, een groep 3, een groep 4, een groep 5/6 en een groep 7/8.  

Wat de Mgr. Huibersschool bijzonder maakt is de samenwerking met andere maatschappelijke partners (kinderopvang, jeugdgezondheidszorg e.d). Wij werken in Integraal buurt- en kindcentrum Wijzer, dit is een recent gerenoveerd gebouw, met een nieuwe gymzaal en in 2024/2025 nemen we de 6 nieuwe lokalen in gebruik.