Over ons

DÉ SPECIALIST IN PERSONEEL VOOR HET ONDERWIJS

We werken landelijk voor docenten en scholen. Metafoor Onderwijs is de strategische HR partner en specialist in het bemiddelen van docenten, overig onderwijzend en onderwijs ondersteunend personeel. Voor zowel kortdurende opdrachten als structurele vacatures, leveren wij binnen elk vakgebied of expertise de (onderwijs) professional waar je naar zoekt.

Of het glas nu halfvol of half leeg is, wij zijn de kraan die het onderwijsglas vult.
Bij ons staat de mens centraal en zijn onze kernwaarden al decennia kenmerkend voor hoe wij met elkaar en onze omgeving omgaan.

Kwaliteit

Kwaliteit is geen daad, het is een gewoonte (Aristoteles)
In alles wat we doen, staan en gaan we voor kwaliteit. Dat betekent dat we de tijd nemen waar nodig en besteden we persoonlijke aandacht aan alle stappen in ons proces. Nee zeggen hoort soms ook tot de mogelijkheden.

Aandacht

Het grootste geschenk dat je iemand kan geven is oprechte aandacht.(Richard Moss)
Door onze persoonlijke benadering, het persoonlijk contact en de korte lijnen maken wij het verschil. Wij gaan voor duurzame relaties en duurzame inzetbaarheid.

Drive

Waar samenwerken de drijvende kracht is en het onderwijs haar inspirator! (Sandra Schaft)
Wij werken vanuit een gezamenlijke drive, zetten altijd een stap extra, gaan door waar anderen stoppen en komen samen tot de beste oplossing! Juist de verbinding maken en kennis en kunde delen is onze kracht.
 

Openheid

Waar de verwachting glashelder is.
Wij zijn transparant en duidelijk over wat we kunnen bieden en wat we doen. We delen gevraagd en ongevraagd kennis en inzicht.Bij Metafoor Onderwijs zijn de volgende 6 vacatures beschikbaar: