Over ons

Mennens: Experts met passie voor oplossingen van het hoogste niveau

Meer dan 130 jaar marktleider in hijs- en heftechniek
Tal van organisaties in de bouw, industrie, logistiek & transport en offshore-sector werken veiliger, ergonomischer en efficiënter dankzij de hijs- en hefexpertise van Mennens.  

Sinds onze oprichting in 1888 staan we bedrijven en organisaties bij met verregaande kennis en doordacht advies over veilig hijsen, heffen en werken op hoogte. Zodat de veiligheid van medewerkers doorlopend is geborgd en het benodigde materieel langdurig meegaat. 

Compleet dienstenpakket
Bij Mennens bieden we een compleet spectrum aan diensten. We leveren, monteren, assembleren, keuren en certificeren, repareren en onderhouden. Als EKH-erkend keurbedrijf verzorgen we ook lezingen en trainingen in veilig gebruik van hijs- en hefmaterieel én valbeveiliging.

Werk aan mooie projecten, ontwikkel je vakkennis
Werken aan mooie projecten voor (grote) organisaties in de bouw, industrie, logistiek & transport en offshore-sector? Help onze klanten verder met jouw vakkennis. Kom werken bij Mennens in Rotterdam, Dongen, Groningen, Amsterdam, Hengelo, of Zwijndrecht (België). 

Werken bij Mennens betekent werken bij dé marktleider in hijs- en hefmiddelen. Je maakt deel uit van ons team van 450 bevlogen vakmensen. Hier werken we samen aan passende oplossingen en optimale service voor onze klanten. Werkplezier en een informele sfeer staan voorop. 

Bij Mennens Dongen BV zijn de volgende 3 vacatures beschikbaar: