Waarom onze organisatie

"Jij krijgt bij MEE de ruimte om je talenten te versterken"
"MEE ondersteunt je met trainingen en workshops"
"Je deelt je ervaring en kennis met fijne collega's"

Wij bieden

Laptop en mobiele telefoon
Werken vanuit huis mogelijk
Hart voor weinig! Ha, ha, ... nee hoor een goede CAO Gehandicaptenzorg

Over ons

Samen met alle 250 medewerkers van MEE sta je in de regio Rotterdam elke werkdag klaar voor mensen die hulp nodig hebben. Je sluit je aan bij de belevingswereld van mensen met een beperking. Jouw inzet en die van je collega's is het versterken van het zelfoplossend vermogen van mensen. Door jou krijgt iemand (weer) grip op het leven. Je gaat uit van de zelfregie die elke wereldbolbewoner heeft. Je maakt samen met mensen en hun netwerk een plan en voert dit uit. Dat is altijd maatwerk. Zo bereiken we samen een wereld waarin mensen met een beperking kunnen (blijven) meedoen.

In jouw gereedschapskist bij MEE zitten drie dingen: deskundigheid, daadkracht en verbinding. Jij bepaalt welke methodiek je het beste kan inzetten.

MEE werkt vanuit gemeentelijke wijkteams samen met andere hulpverleners. Bij MEE werken ook andere cliëntondersteuners, gedragsdeskundigen, (school)maatschappelijk werkers op tientallen scholen in de regio, adviseurs, voorlichters, trainers, projectmedewerkers en -leiders en een team bedrijfsvoering dat dit allemaal ondersteunt. We doen dit onder leiding van een managementteam met aan het hoofd Richard Scalzo als bestuurder. Je ziet ons in Rotterdam, Schiedam, Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. 

MEE Rotterdam Rijnmond is onderdeel van de in 2022 opgerichte holding De Pier Groep waar ook Scala Jeugdprofessionals en Minters Welzijn deel van uitmaken. Deze twee organisaties zijn actief in de gemeenten Vlaardingen, Maassluis en Schiedam op het gebied van Jeugdhulp en welzijnswerk. Daarnaast werkt MEE nauw samen in combinaties met andere (zorg)organisaties als Mevis, ASVZ en Pameijer.

Kortom een toekomstbestendige club waarin jij samen met  bijna 500 andere enthousisaste collega's werkt voor mensen die hulp nodig hebben.



Ik werk bij MEE met een team enthousiaste ervaringsdeskundigen die vertellen over hun leven met beperking of chronische ziekte.
Liesbeth van den Nieuwenhuizen
Liesbeth van den Nieuwenhuizen Medewerker Groepsvoorlichting

Bij MEE Rotterdam Rijnmond zijn de volgende 7 vacatures beschikbaar:

Logo MEE Rotterdam Rijnmond

Gedragswetenschapper (vanaf 24 uur)

MEE Rotterdam Rijnmond
Rotterdam, Barendrecht en/of Ridderkerk