Over ons

Bedrijfsprofiel  
Matchpartner is de specialist in werving, selectie en detachering voor ambitieuze professionals. Wij zijn actief met vier branchespecialismen:
  • commerciële arbeidsbemiddeling
  • gemeente 
  • re-integratie, mobiliteit, verzuim
  • zorg en welzijn
Matchpartner werkt voor zowel kleine ondernemingen als voor grote, internationale bedrijven. Ons doel: het versterken van de organisaties en het vergroten van hun concurrentiekracht. Door hierbij te sturen op effectief werkende mensen, behalen wij dit ambitieuze doel. Effectief werkende mensen presteren beter, hebben meer plezier in hun werk waardoor hun loyaliteit toeneemt.

Ons team bestaat uit achttien individuele, gedreven professionals die samen een hecht team vormen. Het hoofdkantoor van Matchpartner is gesitueerd midden in de sleutelstad Leiden.
Bedrijfscultuur  
Bij Matchpartner houden we van een open, ondernemende, no-nonsense cultuur. Respect staat bij ons hoog in het vaandel. Dit respect wordt gebaseerd op oprechte interesse in elkaar, onze klantrelaties en kandidaten en een actieve houding om hier inhoud aan te geven.

Zo hard als wij werken, zo veel wordt er ook gelachen. Verantwoordelijkheid nemen en samen plezier beleven zijn belangrijke uitgangspunten voor onze samenwerking.

Bij Matchpartner zijn de volgende vacatures beschikbaar:

Aantal: 1