Over ons

Mastermate is de technische groothandel die bouwprofessionals en bouwende partijen helpt maximaal resultaat te halen uit projecten. We bieden daadkracht met een uitgekiend assortiment ijzerwaren, hang- en sluitwerk, machines en bouwgerelateerde artikelen. Met deskundig advies helpen we onze klanten bij de juiste keuze van producten. En onze doordachte services stellen bouwpartijen in staat sneller, efficiënter en met minder faalkosten hun project op te leveren. Klanten waarderen onze medewerkers om hun proactieve adviezen en om het meedenken bij ingewikkelde bouwvraagstukken. Daarvoor komen ze naar Mastermate. Want ze weten dat we samen een oplossing op maat vinden.
 
Bij Mastermate ben je lid van een informeel en collegiaal team. Onze werksfeer heeft het sociale karakter van een familiebedrijf. Werken bij Mastermate betekent dat je vakkennis en vakmanschap belangrijk vindt. Je praktijkkennis en ervaring zet je graag in voor de klant. We bieden je de mogelijkheid om je persoonlijk vakmanschap verder te ontwikkelen. Zo gaan we samen voor maximaal werkplezier.
 
Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate VBT Groep. Er werken ca. 170 medewerkers bij Mastermate VBT Groep verdeeld over 18 vestigingen. Onze bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf.

Bij Mastermate VBT Groep zijn de volgende 27 vacatures beschikbaar: