Waarom onze organisatie

Samen werken we met plezier. Welkom!
Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer en gaan we voor het maximaal resultaat.
Geef richting aan je persoonlijke ontwikkeling.

Wij bieden

Opleidingsbudget
Pensioen
Vakantiegeld

Onze recruiter

Over ons

Mastermate is een technische groothandel met 34 vestigingen in Nederland voor bouw- en bouwgerelateerde bedrijven. Wij bestaan uit een hechte groep van regionale familiebedrijven die, samen binnen een daadkrachtige landelijke organisatie, staan voor kwaliteit en persoonlijk vakmanschap. Wij hebben een breed assortiment ijzerwaren, gereedschappen en hang- en sluitwerk. Onze enthousiaste medewerkers delen hun professionele vakkennis en praktijkervaring met onze klanten. Wij bieden maatwerkadvies en ontwikkelen samen met klanten oplossingen die werken! Onze klanten zijn o.a. bouwbedrijven, zzp'ers, woningcorporaties, onderhoudsbedrijven, technische diensten en industriële bedrijven.
 
Eén van de hechte familiebedrijven binnen Mastermate is Mastermate Brinkman. Er werken ca. 150 medewerkers bij Mastermate Brinkman verdeeld over 10 vestigingen. De bedrijfscultuur is informeel met het sociale karakter dat past bij een familiebedrijf. Er heerst een open en collegiale sfeer die aansluit bij onze kernwaarden: sterk, open, dichtbij en behulpzaam.
 
Werken bij Mastermate
Werken bij Mastermate betekent dat je een leuke groep collega’s krijgt. Jij vindt het belangrijk om voldoening in je werk te vinden en wij bieden je mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Want waarom alleen werken, als je ook nog kunt groeien! Kortom, redenen genoeg om voor Mastermate te willen werken.


Onze waarden

Familiebedrijf
We bestaan uit intensief samenwerkende familiebedrijven. ‘Landelijk opererend met regionale betrokkenheid’, is een belangrijk motto van deze krachtenbundeling.
Duurzaamheid
Samen bouwen we aan een duurzamere wereld.
Samen
Bij Mastermate werken we samen in een collegiale werksfeer. Nieuwe avonturen gaan we samen aan en we vieren successen samen.
Grip op je loopbaan
Jij groeit bij Mastermate. Je krijgt ruime mogelijkheden om je vakkennis en competenties te ontwikkelen. Zo kom je op de plek waar je maximaal presteert én werkt met plezier.

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Solliciteer bij ons! Leuk dat je enthousiast bent! Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Eerste interview
Je komt bij ons langs voor een kennismakingsgesprek. Om elkaar beter te leren kennen en te bekijken of we bij elkaar passen.
Tweede interview
Je komt nog een keer langs. Dan leer je de mensen uit het team kennen.
Aanbod
Jij past bij ons! Dus we doen je een goed aanbod.
Aangenomen
Welkom bij de Mastermate-familie!