Wij bieden

Je ontvangt een bruto bonus per gewerkt uur.
Pensioen wordt opgebouwd volgens de horeca cao
Vakantiegeld betreft 8% van het brutoloon, in mei uitgekeerd.

Over ons

Manneken Pis is al bijna 30 jaar een begrip in Amsterdam & Utrecht. Maar, sinds kort zijn wij ook in Leidschendam te vinden.

Wat is het geheim van Manneken Pis? "Wij geven heel veel friet voor de prijs die je ervoor betaalt. Wij gebruiken onze eigen aardappel, werken met friet uit onze eigen fabriek dat dagelijks vers wordt geleverd, dus wij hebben alles in eigen hand. Het eindgevoel bij ons is altijd super".

Bij ons staat klantvriendelijkheid en gezelligheid binnen de teams voorop. Hier hoort hard werken wel bij. Gezamenlijk vieren wij met zijn alle twee keer per jaar een feestje, zo kunnen wij het harde werken even loslaten en genieten van de gezelligheid. Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijk is en het zelfde behandeld wordt!  Dit zien wij graag terug op de werkvloer, onderling met de collega's maar ook met betrekking tot onze klanten. 



Onze waarden

Gelijkwaardigheid
Wij vinden het belangrijk dat iedereen gelijk is en hetzelfde behandeld wordt.
Respect
Wij vinden het belangrijk dat iedereen respect naar elkaar heeft, zowel voor collega's als voor klanten!
Humor
Een grapje op de werkvloer moet zeker kunnen!
Ik werk al bijna 10 jaar met veel plezier bij Manneken Pis. Goede gesprekken, grappen uithalen of juist flink klagen tegen elkaar, het kan allemaal. Dat is dan ook wat mij al die jaren heeft doen blijven
Clarissa Algemeen medewerker

Hoe ziet je sollicitatieprocedure eruit?

Sollicitatie
Je solliciteert, dit ontvangen wij op de mail!
Eerste reactie
Een eerste reactie ontvang je meestal via WhatsApp. Je ontvangt dan een datum met een uitnodiging voor een eerste gesprek
Eerste interview
Er vindt een sollicitatiegesprek plaats
Proefdag
Na een een positief eerste gesprek wordt er een proefdag gedraaid!
Aangenomen
Als de proefdag voor beide partijen goed is bevallen wordt de arbeidsovereenkomst opgesteld met een aanbod waar je geen nee tegen kunt zeggen! ;)